Min blog.

Om mig.

Från soffpotatis till CrossFit

Jag har gått från att vara den där tjejen som alltid kom sist på kapplöpningarna och som alltid maskade sig igenom uppvärmningar eller vad som helst som innebar extra aktivitet till att idag vara utbildad CrossFitinstruktör samt coach och har dessutom genomfört både en Svensk Klassisker samt Fjällmaraton. Jag är ett levande exempel på att det går att ändra sig och att det endast är den som ger upp som förlorar.

Jag vet hur jobbiga de där första passen kan var, och jag vet hur jobbigt det är att hamna på en platå efter många månaders hårt arbete i gymmet eller i spåret. Men jag vet också hur det känns när man lyckas ta sig igenom de första passen och jag vet att den där platån tar slut.

I mig kan nybörjaren, den vana motionären samt den bästa hitta hjälp, stöd och kunskap. Jag är den där personen, som med hjälp av min personliga kunskap samt med den kunskap som år av studier har givit mig, som kan ge kanske just dig den där klappen på axeln eller sparken i rumpan.

Camilla


Camilla

Inom träning så är jag utbildad styrketräningsinstruktör inom ett av Sveriges ledande friskvårdscentrum, jag är utbildad CrossFit Level 1-instruktör samt har gått steg 1 i Tyngdlyftningsförbundets utbildning. Min utbildning till coach inom Optiminum Performance Training (OPEX) fortlöper ständigt och jag har flera års egen erfarenhet inom träning och hälsa.

Jag vill vara din coach – inte din tränare. Träning är så mycket mer än att bara "träna". Det är en pusselbit som ska passa in i resten av livet, precis som att alla andra pusselbitar så som familj, vänner, jobb, sömn etcetera ska passa med träningen. Jag tror på att helhet ger resultat, resultat som är hållbara.

Jag vill vara den där coachen som du snabbt hittar förtroende för. Jag lyssnar gärna och ser dig som individ. Jag anses ofta vara snäll men jag vågar också vara ärlig och hård, ibland är det sanningen som behövs för att ta de där sista stegen som leder till framgång.